Bestuursleden

 

Het bestuur stelt zich aan u voor.

Annemiek de Groot                        Voorzitter- aandachtsgebied personeel

Mandy Vos                                        Secretaris - aandachtsgebied kassa, PR- en communicatie

Bjorn Hanssen                                  Penningmeester

Emmy Jansen                                    Algemeen bestuurslid – aandachtsgebied sponsoring

Anneke Supheert                            Algemeen bestuurslid – aandachtsgebied kiosk

Vacature                                            Algemeen bestuurslid – aandachtsgebied onderhoud en techniek

Vacature                                            Algemeen bestuurslid – aandachtsgebied activiteiten

Lidy Kloosterman                            Ondersteunend secretariaat

Joke Lindenbergh - v.d. Salm        Website beheer

Jan Ottens                                         Huisfotograaf

Annemiek de Groot  

Mijn naam is Annemiek de Groot en ik woon alweer ruim tien jaar in Valthermond.

Ik ben eigenaar van de winkel De Zonnebloem en moeder van vier kinderen.  

Ons hele gezin maakt regelmatig gebruik van ons prachtige zwembad dat een unieke schakel is in ons dorpsleven. Jong en oud komen in beweging in een ongedwongen sfeer. De rust en ruimte in het zwembad zorgen ervoor dat iedere bezoeker er graag wil zijn. Mijn doel is dan ook er alles aan te doen om ons zwembad open te houden. Wat verdwenen is komt nooit meer terug.

 

  Mandy Vos-Geerdink

Sinds mei 2016 woon ik, met mijn man en jongste dochter, in Valthermond. Om het integratieproces te bevorderen heb ik mij aangemeld als vrijwilliger. De functie van secretaris voor het bestuur stond open en ik heb besloten om die rol op mij te nemen. Ik ben blij dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren zodat iedereen kan blijven genieten van het zwembad.

  Bjorn Hanssen

In 2015 ben ik, samen met mijn vrouw, vier kinderen én een gecastreerde kater in Valthermond komen wonen. Om je echt thuis te voelen moet je een binding krijgen met de mensen en de omgeving. Vrijwilligerswerk is hiervoor de sleutel en dus ben ik penningmeester geworden bij De Zwaoi. Het is veel werk maar ik krijg er ook veel voor terug en ik geniet, samen met mijn gezin, bijna dagelijks van het zwembad.

Emmy Jansen

Samen met mijn man Dick en dochter Léjanne ben ik in 1996 vanuit Stadskanaal in Valthermond komen wonen. Wij wonen hier fijn hoewel mijn man graag doorvaarbaar water voor de deur had gehad. Ik heb mij als vrijwilliger aangemeld bij het zwembad omdat ik graag zwem maar ook vind dat deze voorziening behouden moet blijven voor het dorp. Inmiddels zit ik in het bestuur en hou ik mij bezig met de sponsoring en fungeer ik als vliegende keep.

Anneke Supheert

In 2014 ben ik in Valthermond komen wonen. Nadat ik ben gestopt met werken heb ik mij als vrijwilliger opgegeven en ben aan de slag gegaan bij de kiosk. Inmiddels ben ik ook bestuurslid geworden en aanspreekpunt voor de kiosk. Daarnaast draai ik ook nog vaak mee en regel de inkoop. Ik geniet enorm als het in het zwembad druk is en veel ouders en kinderen plezier hebben. Dat de kiosk bij kan dragen in dit plezier, doordat wij de mogelijkheid bieden om een kopje koffie, een ijsje of papatje te kopen, geeft mij iedere keer weer de energie om er vol voor te gaan.

 

Lidy Kloosterman

Mijn naam is Lidy Kloosterman. Ik ben getrouwd met Jan en we hebben twee kinderen, Lars en Myrna. We wonen al ruim 20 jaar met veel plezier in Valthermond. Een dorp waar het mooi wonen is en een fijne plek om op te groeien voor de kinderen. Naast de school, de sportvoorzieningen en de kinderopvang is ook het zwembad binnen handbereik. Wat is dat mooi voor kinderen (en hun ouders)! Even na school naar het zwembad, na het eten nog maar weer een keer.  Weer of geen weer, zwemmen blijft leuk.

Een plek waar jong en oud elkaar ontmoeten, daar moet je zuinig op zijn!

Wat verdwenen is, komt niet meer terug. Ik hoop dat het zwembad behouden blijft voor Valthermond!