Laatste nieuws 2013

14-9-2013

Laatste zwemdag van het seizoen!!!! Zwemmen met de honden! Kom allemaal!!

31-8-2013

40 jarig bestaan voor de  Zwaoi (zie bij persberichten)

 

16 augustus 18.00 uur Diploma zwemmen AB en C

30-7-2013

Aankoop van een dazen/horzelvanger!!

We proberen zo klantvriendelijk mogelijk bezig en proberen de overlast van de Dazen tot een minimum te beperken. Het resultaat is geweldig Het werkt perfect!!

23-7-2013

Portret van Zwembad de Zwaoi Valthermond op televisie.

Klik op onderstaande link. Super goed verwoord door Annemiek de Groot!!

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1357170  vanaf 34 minuten

 

8-7-2013

Foto's aanleg heatpipes!!!

7-7-2013

De 10.000 ste bezoeker!!!!! De 12-jarige Joyce Roefs. Zij zwemt elke dag met haar oma en haar moeder.

25-6-2013

LET OP!!!! Beachvolleybal project op 10 juli a.s OOK voor 12 plussers!!!!

Opgave vooraf bij de kassa of  bij de combicoach.

17-6-2013

Nieuwe foto's van de zwemvierdaagse!! (kijk bij fotoreportages)

Van 3 tot en met 7 juni

Zwemvierdaagse in de Zwaoi

Vier avonden zwemmen en aan het eind ook nog een medaille. Lijkt dit jou wat? Meld je dan aan voor de zwemvierdaagse in zwembad de Zwaoi in Valthermond. De zwemvierdaagse is voor jong en oud. Inschrijven kan vanaf nu bij de receptie van het zwembad. De kosten voor de zwemvierdaagse zijn €5.00,-

 

Kinderen zwemmen tijdens de zwemvierdaagse tussen 18.00 en 20.00 uur en de ouderen tussen 17.00-18.00 uur. Elke avond zijn er allerlei activiteiten in het zwembad. Dus ook als je niet van zwemmen houdt, is het een gezellige boel in het zwembad. Vrijdagavond tijdens de afsluiting van de zwemvierdaagse is er feestmuziek en het Rad van Fortuin. Jij komt toch ook? Het zwembad is die avond langer open!

 
 

 

6-5-3013

 

Ruim 1000 bezoekers in de eerste week

In de eerste week na de opening kijken we positief terug op het aantal bezoekers. Zo staat de teller nu op ruim 1000 bezoekers. Dit komt natuurlijk mede door het prachtige weer in de meivakantie.

 

 

29 april

Persoonlijk abonnement is in prijs verlaagt van €75,-  naar € 65,- !!    
Woensdag 1 mei gratis proefles Snorkelen om 13.00u

27 april

De opening van het zwembad!!!!

25 en 26 april 

Donderdag en vrijdagmiddag is er nog een mogelijkheid om abonnementen te kopen tegen het vaste tarief weliswaar, dit kan van 15.00 tot 18.00 uur!! Er is nog ruimte voor de doelgroep lessen.
Tijdens de vakantie periode gratis proeflessen geef je snel op Snorkelen en zwemvaardigheid!!

Voor de echte liefhebbers, jullie mogen voorzwemmen het water is nog wel een beetje koud, maar jullie zijn welkom op donderdag en vrijdag!!  

   

9-april      

Ons zwembad is genomineerd voor de Free Cone Day van Ben en Jerry's. Dit komt omdat we een 'helden-project' konden opgeven en aangezien alle vrijwilligers van het zwembad helden zijn, leek ons dit toepasselijk.

En........we hebben gewonnen!!!! 

Dinsdag 9 april a.s gaan we het bedrag bekend maken van de donateursactie. De vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat de actie zo'n succes is geworden, gaan wij  trakteren op heerlijk Ben & Jerry ijs. Maar natuurlijk willen we ook alle donateurs ontzettend bedanken voor hun bijdrage, en dat doen we dus ook met een ijsje. Iedereen groot en klein is van harte welkom om samen met ons een klein feestje te vieren. De ijsjes worden tussen 17:45u en 19:15u uitgedeeld, op de parkeerplaats van het Brughuus . Wees er snel bij want die ijsjes zijn heerlijk. Tot dinsdag.  Groeten "bestuur De Omme- Zwaoi" 

Duizenden euro's voor zwembad De Zwaoi!!!

Klik hier voor het verslag in RTV Drenthe

Klik hier voor de fotoreportage!!

 

5-3-2013

Nieuwe foto's geplaatst van het bomen planten.

27 april

De opening van het zwembad!!!!   Dit met om 10.00 uur de officielle opening!!  

Alles met medewerking van sbs6 Hart van Nederland...... komt allen!!

Thema:  Oranje kom allemaal verkleed als het koningspaar .  

 
Dinsdag 9 april
a.s gaan we het bedrag bekend maken van de donateursactie. De vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat de actie zo'n succes is geworden, gaan wij  trakteren op heerlijk Ben & Jerry ijs. Maar natuurlijk willen we ook alle donateurs ontzettend bedanken voor hun bijdrage, en dat doen we dus ook met een ijsje. Iedereen groot en klein is van harte welkom om samen met ons een klein feestje te vieren. De ijsjes worden tussen 17:45u en 19:15u uitgedeeld, op de parkeerplaats van het Brughuus . Wees er snel bij want die ijsjes zijn heerlijk. Tot dinsdag.  Groeten "bestuur De Ommezwaoi"
 
Donderdag 4-3-2013

Bron@ Emmen nu

Gratis ijs voor vrijwilligers zwembad De Zwaoi

Valthermond - De 'Free Cone Day' van ijsmerk Ben & Jerry's is in Drenthe door de vrijwilligers van zwembad De Zwaoi in Valthermond gewonnen. Zij krijgen op dinsdag 9 april gratis ijs, als beloning voor hun inzet, met dank aan hun 'fans'.

Onder het mom van ‘Wat verdwenen is, komt nooit meer terug’ zetten ruim honderd vrijwilligers zich in om het zwembad van de ondergang te redden. En met succes, want op 27 april gaat De Zwaoi weer open voor alle inwoners van Valthermond.

Kim de Vries gaf de toegewijde vrijwilligers van het zwembad op voor een Free Cone Day, om hen te bedanken voor het inzet. Drenthe is het met haar eens, want via Twitter en Facebook werd enthousiast op De Zwaoi gestemd. In een spannende strijd lieten ze de andere kandidaten, Annemieke Mulder en Leo Jansen, achter zich.

Bij het zwembad aan het Noorderdiep 377 in Valthermond deelt Ben & Jerry’s op 9 april vanaf 17.45 uur een uur lang gratis ijs uit aan de vrijwilligers en hun gezinnen.

Grote vrijwilligersactie

Afgelopen weekend was het NLDoet. Wij kijken terug op een geweldig weekend. Met een grote groep mensen zijn vrijdag en zaterdag de handen uit de mouwen gestoken. Sommige mensen wisten van geen ophouden en hebben het hele weekend doorgewerkt. Geweldig om met zoveel enthousiaste mensen aan het werk te zijn. Het dak is mooi schoon, de kiosk is opgeruimd, het peuterbad en het groen in bladvrij, bewoners van Valthermond zijn bezocht en velen hebben zich aangemeld als donateur. Wij willen iedereen die dit weekend heeft geholpen van harte bedanken voor het vele werk! Top!

 

 

14-3-2013 Nieuwe foto's van de vorderingen van de werkzaamheden aan het bassin!!!

 

 

Nieuw op de site 14-3-2013:

Openingstijden, abonnements prijzen en voorverkoop prijzen, activiteiten in het zwembad.

Zie de linken.

 

 

16 maart a.s. gaan alle activiteiten bij het zwembad gewoon door!!!! Jammergenoeg kunnen er geen bomen geplant worden door de winterse omstandigheden!!

 

De soep was bijzonder lekker, de cake verrukkelijk en de opkomst van de vrijwilligers was geweldig. Alle vrijwilligers die vandaag en gisteren hebben geholpen ontzettend bedankt.

 

 

Maandagmiddag 25 februari om 13.00 heeft het grote moment van de overdracht plaats gevonden!!!

De sleuteloverdracht!!!!

Het zwembad is weer van de Valthermondjes

 

 

Maandagmiddag 25 februari om 13.00 uur zal het grote moment van de overdracht plaatsvinden. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn is van harte welkom dit met ons te vieren. Wij als bestuur zijn er ontzettend trots op dat het eindelijk zo ver is: "Zwembad de Zwaoi voor en door Valthermond blijft bestaan."

Bestuur de Ommezwaoi

 

Maandagmiddag 25 februari om 13.00 heeft het grote moment van de overdracht plaats gevonden!!!

De sleuteloverdracht!!!! (klik hier voor veel meer foto's)

Het zwembad is weer van de Valthermondjes

 

Dinsdag 12-2-2012

De grote start is begonnen!!!

Deze week vinden er bij het zwembad werkzaamheden plaats die betrekking hebben op het Bassin. Het zwembad wordt geheel opnieuwe gecoad en geverfd. Dit betekend dat er de komende weken bouwactivteiten plaatsvinden rondom en in het zwembad. Er komt een grote tent over het bad heen te staan met grote kachels erin. Voor een ieders veiligheid is er permanente video bewaking aanwezig. Betreden van het terein is dan ook ten strengste verboden.

Zie fotoreportage 

Tot zo ver Bestuur De Ommezwaoi