Laatste nieuws 2015

Wij zoeken:

We zoeken mensen die op managementniveau meedenken en meewerken. Mensen die de missie van Dorpsbedrijf De Ommezwaoi, “Een bruisend bad, voor en door Valthermond” onderschrijven. We verwachten dat je strategisch sterk bent en in staat bent de organisatie op afstand te kunnen meebesturen.

Wij bieden:

De kans om in een bruisende en plezierige omgeving mee te werken aan het behouden van zwembad De Zwaoi. Je gaat samenwerken met een enthousiaste groep van over de honderd vrijwilligers, samen met de andere gedreven mede-bestuurders.
Ook het bestuurslidmaatschap is op vrijwillige basis.

Overige informatie:

Het team van bestuursleden bestuurt op hoofdlijnen, neemt financiële beslissingen, is beleidsbepalend en voorwaarden scheppend. Daarnaast draagt zij  de eindverantwoordelijkheid voor het Dorpsbedrijf.

Het bestuur vergadert minimaal eens per twee weken. Afhankelijk van de specifieke taken van een bestuurslid is de tijdsbesteding ca. 0,5 dagdeel per week.

Reageren:

Heb je belangstelling voor één van de vacatures of ken je iemand in je netwerk die hiervoor kan worden benaderd, dan vragen we je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met het bestuur.
Dit kan via Annemiek de Groot: 0599-662858 of via mail zwembad-dezwaoi@live.nl. Ook voor meer informatie kun je hier terecht.

Voor en Door Valthermond

Bestuur Dorpsbedrijf De Omme-Zwaoi

 

 

 

___________________________________________________________________________

 

 

 

29 augustus 2015

 

Eerste Sportmarathon in Zwembad de Zwaoi groot succes!!

Onder een stralende hemel gingen zaterdag ochtend 29 augustus 19 sportievelingen enthousiast van start tijdens de eerste sportmarathon van Valthermond van start. Deze marathon is ontstaan uit een sportief initiatief om de samenwerking en bekendheid onder de sportverenigingen onderling te vergroten en onder de aandacht te brengen.

Het eerste onderdeel bestond uit het afleggen van een fietsroute van 10 km richting de visvijver, vanwaar de route 5km lang al joggend of lopend werd vervolgd . Het laatste onderdeel bestond uit 1km zwemmen. De oudste deelneemsters 69 jaar jong, ( Thea Drenth) had de vaart er goed in. Ook de jongste generatie heeft deze dag mee gedaan, waardoor het een mooi sportief familie evenement is geworden. De winnaar was Ernst Bouwman. Hij kwam als eerste binnen met een tijd van 1.39, 2e plaats Roxy Haak, 3e plaats Meta Barelds. Na de triatlon, stond er een heerlijke lunch klaar. Het middag programma vond plaats in de sportzaal waar de gezamenlijke vereniging een sportief programma hadden opgezet.

De afsluiting van deze middag was wederom in de Zwaoi. Aan het einde van de middag stonden ruim 28 kinderen en volwassen klaar om de meest grote BOM van Valthermond te maken. En het is ze weer gelukt. In de leeftijd tot 12 jaar ging de eerst plaats naar Phil Schuur(9,5) m 2e plaats Ronin Hosteenge (9meter) 3e plaats Daan Kusters(8,5 meter). In de categorie 12 jaar en ouder zijn op de 1e plaats geëindigd Jeroen Puikar(11 meter), 2e Nino Mulder (9 meter) Met het hoogste gemiddelde. 3e plaats Niels Leijsenaar ( 9 meter). En de originaliteitprijs ging naar Marco Heeres met een achterwaartse dubbele schroef. Het was een fantastische dag met een mooie opkomst, een dag waar het bruisende personeel en alle samenwerkende verenigingen en vrijwilligers met trots op terug kunnen kijken.

Zie fotoreportage!!

            ________________________________________________________________

 

 

 

LET OP ouders van zwemles kinderen :

Er hangt het nieuwe zomer-lesrooster inmiddels in het publicatie bord bij de kassa.
Graag even doorgeven bij het personeel wanneer je op vakantie bent/gaat.
 

 

 

 

Nieuw!!!! in de Zwaoi is de mogelijkheid plankspringen , tijdens deze les leer je onder deskundige leiding een salto te maken van de hoge duikplank. Speciaal voor de jeugd op de vrijdag avond om 19.30u dit evt in combinatie met aquabootcamp op woensdagavond 18.00-18.30 uur

 

 

Vrijdag 3 juli 2015....de eerste diploma zwemmers....

 

Dit jaar zijn er maar liefs 36 kinderen begonnen met hun  A diploma. Deze kinderen hebben de mogelijkheid om vier keer per week te komen lessen . Instroom is deze week nog mogelijk. Dit grote succes is te danken aan de enorme inzet van het  enthousiaste team wat bestaat uit badmeesters Gerjan Kiers, Marco Heeres, Ernst Bouwman, Michel Jager en badjuf Anna van der Wal. Ieder heeft zo zijn eigen specialiteit wat tot gevolg heeft dat alle lessen goed worden bezocht.  Vrijdag 3 en Zaterdag 4 juli hebben er al een aantal kinderen hun felbegeerde diploma binnen gehaald. Te weten voor :
A : Nick Warrink
B : Stefan Maatje en Charleen Verkade
C : Maira Kasanredjo, Levi Wubbels en Marjolein de Vries
Zwemvaardigheid 3 : Inge van Klinken, Peter van Klinken, Myrthe Koster en Myrna Kloosterman
Survival 1 : Peter van Klinken en Eva Berends
Survival 2 : Inge van Klinken, Ilse Jansen, Robbin Klinkhamer en Kaily Haaijer
Een aantal van deze kinderen gaan door voor het diploma voor waterpolo of reddingszwemmen. 

 

Gisteren 2 juli 2015 onze 10.000 bezoeker!!! Rick van Hardeveld  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video spijkerbroek hangen tijdens zwemvierdaagse!! Klik op link... https://www.youtube.com/watch?v=_hxbEAVoFY4&feature=youtu.be

 

Zie bij "Foto's 2015" de fotoserie van de zwemvierdaagse 2015!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's van het dauw zwemmen op Hemelvaart dag. Zie foto's 2015!

 

 

 Zie hier de activiteiten van de mei vakantie 2015....

 

 

NIEUW in seizoen 2015!! Lees uitgebreid bij de link "Activiteiten doelgroepen"